Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

REFERENSSIT 


Klaus Rahikaisen kotisivut

"Suurkiitos Marja, kaikesta tuestasi ja ystävällisestä halustasi tehdä kotisivuistani parhaat mahdolliset! Onnistuimme yhdessä mainiosti ja monet ovat jo kommentoineet, että sivut ovat todella selkeät ja ihan minun näköiseni. Aika hyvä! Jos minä olen kirjakätilö niin sinä olet taitava ja herkkä kotisivukätilö :) Nyt minun on vain opeteltava muokkaamaan niitä omin päin tuloillaan olevan neuvontavideon avulla. Hyvä tästä tulee!"

 

Klaus Rahikainen

kirjailija, luennoitsija, elämäntutkija


Aurinkotien kotisivut

 "Huomasin Marjan taiteellisen silmän ja lahjakkuuden jo yhteistyömme alussa. Tarvitsin mainoksia ja flyereita kertomaan toiminnastani ja olin yllättynyt, miten nopeasti Marja loi varsin näyttäviä ja syvällisiä mainoksia. Siksi tiesin, että voin luottaen antaa Aurinkotien verkkosivuston luomisen Marjan käsiin. Näin kykenin itse keskittymään tekstisisältöihin. Tämän vuoksi Marja vastaa kaikesta Aurinkotien graafiseen suunnitteluun ja kuvalliseen yleisilmeeseen liittyvästä."

 

Pekka Tamminen

toimittaja, luennoitsija, henkinen kouluttaja

 

 


Hoitola Valokasteen kotisivut

"Ikivalosta saa ystävällistä ja nopeaa palvelua. Marjalla on visuaalista silmää, sain hienon logon ja ihanat nettisivut yritykselleni, aivan minun yritykseni näköiset."

 

Pirjo Tanskanen

energiahoitaja, kosmetologi

 

 


Homepages for Artgamesbooks

“Marja's hard work and expertise putting my web-page together has been top-notch. She has steered me through the whole process in a clear and cohesive fashion. Marja has responded to my e-mail queries promptly, and has been friendly, professional, and really easy to work with. I am delighted with how my new web-site functions and looks. I would gladly recommend Marja's skills and services to anyone. Thank-you!”

  

Mikko Murto

artist, designer

 

 


Ydintaidon kotisivut

 

"Marja on yksinkertaisesti aarre. Hän on loppumattoman taitava, intuitiivinen ja taipuisa asiakastyössään. Marja on hienosti osannut auttaa minua kiteyttämään ne lahjat, joita haluan tässä vaiheessa uraani maailmalle saattaa. Yhteistyö on ollut joustavaa, nopeaa, tehokasta ja osuvaa." 

 

Meri Lähteenoksa

KM, neuropsykiatrinen valmentaja, erityispedagogi

 

 

Ydintilan kotisivut

.


Kerrosten alle -kotisivut

 

"Marjan intuitiivinen näkemys ja asettuminen asiakkaan omaan tapaan on ollut hyvin helpottava kokemus, voi luottaa siihen että Marja ottaa asiakkaan toiveet ja tyylin ja näkemykset hyvin haltuun. Vaihtoehtoja löytyy, kokemusta löytyy.  
    Omasta mielestäni kotisivuni ovat hienommat mitä osasin haluta, ja kaikki yksityiskohdat on hiottu niin etten edes itse osannut ajatellakkaan. Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä ja löytäneet hyvin Marjan tekemät sivut yritykselleni. Sivut ovat myös hyvin selkeät ja helposti lähestyttävät. 
    Kaikki oheismateriaali, käyntikortit, flyerit, mainokset, on tullut näpsäkästi Marjalta kotisivujen lisäksi. On kiva kun on sama paikka mistä voi vain puhelimen soitolla tilata aina sopivat oheistuotteet markkinointiin, messuille, avoimiin päiviin, yms. Yhteistyö Marjan kanssa on ollut erinomaista ja se jatkuu!"
 

Mimi Malwine

näkijä

 

 


PT Sanna Bandehin kotisivut

"Marja auttoi minut yrityksen suunnitteluvaiheesta itse toteutukseen, kerroin Marjalle ideani ja hän auttoi toteuttamaan ne. Kaikki minulle vastenmieliset paperiasiat Marja hoiti minulle kuntoon. Olen tyytyväinen asiakas." 

 

Sanna Bandeh

Personal Trainer

 

 


TunneLoistolle tein sekä kotisivut että verkkokurssit.

Sivut tein WordPressillä ja hankin siihen ilmaisen verkkokurssialustan.

Näin mahdollistin uuden yrityksen verkkokurssit hyvin edullisesti!

Verkkokurssialustan avulla kurssit oli mahdollista automatisoida täysin.

Näin kurssit pyörivät itsekseen, kun ne kerran oli hyvin tehty ja laitettu asiakkaiden saataville.


 

Osa muista tekemistäni kotisivuista: